Katoenen vesten

Sorteren op:

Kort legergroen katoenen jack met lichtgroene speelse details. Het jack is zowel binnen als buiten te dragen en is gevoerd met zachte fleece.
€59,95
Zwart Shakaloha jack met rode en grijze hawaii bloemen print. Dit jack valt tot over de heup en is gevoerd met heerlijke zachte fleece. De jas heeft steekzakken, een sterke rits en een capuchon.
€89,95
Zwart en turkoise blauw Shakaloha jack met grijze en lichtblauwe bladprint. Dit jack valt tot over de heup en is gevoerd met heerlijke zachte fleece. De jas heeft steekzakken, een sterke rits en een capuchon.
€89,95
Army groen and oranje jacket met 'flower' print. Dit jack valt tot over de heup en is gevoerd met heerlijke zachte fleece. De jas heeft steekzakken, een sterke rits en een capuchon.
€89,95
Antraciet kleurig Shakaloha jack met speelse details in beige met kleurige bloemen en hartjes. Dit jack valt tot over de heup en is gevoerd met eerlijke zachte fleece. De jas heeft steekzakken, een sterke rits en een capuchon.
€69,95
Paars Shakaloha jack met legergroene en lichtblauwe print. Dit jack valt tot over de heup en is gevoerd met heerlijke zachte fleece. De jas heeft steekzakken, een sterke rits en een capuchon.
€89,95
Het vest valt tot op de heup en heeft steekzakken en een capuchon en is met ongevoerd.
€59,95
Jeans kleurig Shakaloha jack met speelse details met bloemen en hartjes. Dit jack valt tot over de heup en is gevoerd met eerlijke zachte fleece. De jas heeft steekzakken, een sterke rits en een capuchon.
€69,95
Jeans blauw kleurig Shakaloha jack met speelse details midden blauw met bloemen en hartjes. Dit jack valt tot over de heup en is ongevoerd. De jas heeft steekzakken, een sterke rits en een capuchon.
€59,95
Bruin en oranje Shakaloha jack met 'zonnebloem' print. Dit jack valt tot over de heup en is gevoerd met heerlijke zachte fleece. De jas heeft steekzakken, een sterke rits en een capuchon.
€89,95
Jeans blauw kleurig Shakaloha katoenen jack met speelse details open gewerkte stof in midblauw met bloemen en hartjes. Dit jack valt tot op de heup en is ongevoerd. De jas heeft steekzakken, een sterke rits en een capuchon.
€59,95
Beige met antraciet kleurig Shakaloha jack met speelse details met bloemen en hartjes. Dit jack valt tot over de heup en is ongevoerd. De jas heeft steekzakken, een sterke rits en een capuchon. 
€59,95
Oranje Shakaloha dames jack met verschillende kleuren oranje en bordeaux rode circel print. Dit jack valt tot over de heup en is gevoerd met heerlijke zachte fleece. De jas heeft steekzakken, een sterke rits en een capuchon.
€89,95
Rood Shakaloha jack met oranje en zwarte bloemenprint. Dit jack valt tot over de heup en is gevoerd met eerlijke zachte fleece. De jas heeft steekzakken, een sterke rits en een capuchon.
€89,95
Fleece gevoerd mosgroen katoenen jack met capuchon en kangeroozakken voor dames.
€65,95
Lime groen Shakaloha jack met grasgroene en oranje bloemenprint. Dit jack valt tot over de heup en is gevoerd met heerlijke zachte fleece. De jas heeft steekzakken, een sterke rits en een capuchon.
€89,95
Bordeaux rood Shakaloha jack met zwart en grijze labyrinth print. Dit jack valt tot over de heup en is gevoerd met heerlijke zachte fleece. De jas heeft steekzakken, een sterke rits en een capuchon.
€89,95
Beige met antraciet kleurig Shakaloha jack met speelse details met bloemen en hartjes. Dit jack valt tot op de heup en is ongevoerd. De jas heeft steekzakken, een sterke rits en een capuchon.
€59,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x