Katoenen vesten

Sorteren op:

Bordeaux rood Shakaloha jack met zwart en grijze labyrinth print. Dit jack valt tot over de heup en is gevoerd met heerlijke zachte fleece. De jas heeft steekzakken, een sterke rits en een capuchon.
€89,95
Bont gekleurd "hippie"jasje met vele verschillende vakken en felle kleuren. Dit katoenen jack is ongevoerd en heeft capuchon. Het jasje is als jas en als vest te dragen en heeft steekzakken.Shakaloha's producten worden gemaakt in Nepal met respect voor m
€69,95
Jeans kleurig Shakaloha jack met speelse details met bloemen en hartjes. Dit jack valt tot over de heup en is gevoerd met eerlijke zachte fleece. De jas heeft steekzakken, een sterke rits en een capuchon.
€69,95
Jeans blauw kleurig Shakaloha jack met speelse details midden blauw met bloemen en hartjes. Dit jack valt tot over de heup en is ongevoerd. De jas heeft steekzakken, een sterke rits en een capuchon.
€59,95
Katoenen jas met kraag en capuchon in voornamelijk blauwe kleuren met sterren, vlinder en maan tekens.
€65,95
Bont gekleurd "hippie"jasje met vele verschillende vakken en kleuren. Ongevoerd en met capuchon. Het jasje is als jas en als vest te dragen.
€59,95
Bruin en oranje Shakaloha jack met 'zonnebloem' print. Dit jack valt tot over de heup en is gevoerd met heerlijke zachte fleece. De jas heeft steekzakken, een sterke rits en een capuchon.
€89,95
Antraciet kleurig Shakaloha jack met speelse details in beige met kleurige bloemen en hartjes. Dit jack valt tot over de heup en is gevoerd met eerlijke zachte fleece. De jas heeft steekzakken, een sterke rits en een capuchon.
€69,95
Paars Shakaloha jack met legergroene en lichtblauwe print. Dit jack valt tot over de heup en is gevoerd met heerlijke zachte fleece. De jas heeft steekzakken, een sterke rits en een capuchon.
€89,95
Zwart en turkoise blauw Shakaloha jack met grijze en lichtblauwe bladprint. Dit jack valt tot over de heup en is gevoerd met heerlijke zachte fleece. De jas heeft steekzakken, een sterke rits en een capuchon.
€89,95
Zwart Shakaloha jack met rode en grijze hawaii bloemen print. Dit jack valt tot over de heup en is gevoerd met heerlijke zachte fleece. De jas heeft steekzakken, een sterke rits en een capuchon.
€89,95
Rood Shakaloha jack met oranje en zwarte bloemenprint. Dit jack valt tot over de heup en is gevoerd met eerlijke zachte fleece. De jas heeft steekzakken, een sterke rits en een capuchon.
€89,95
Jeans blauw kleurig Shakaloha katoenen jack met speelse details open gewerkte stof in midblauw met bloemen en hartjes. Dit jack valt tot op de heup en is ongevoerd. De jas heeft steekzakken, een sterke rits en een capuchon.
€59,95
Jeans blauw kleurig Shakaloha jack met speelse details midden blauw met bloemen en hartjes. Dit jack valt tot op de heup en is ongevoerd. De jas heeft steekzakken, een sterke rits en een capuchon.
€59,95
Hippe bordeauxrode katoenen jas met felrode speelse details waaronder bloemen. De jas kan zowel binnen als buiten gedragen worden en is ongevoerd. Gemaakt in Nepal.
€59,95
Fleece gevoerd rood katoenen jack met capuchon en kangeroozakken voor dames.
€65,95
Army groen and oranje jacket met 'flower' print. Dit jack valt tot over de heup en is gevoerd met heerlijke zachte fleece. De jas heeft steekzakken, een sterke rits en een capuchon.
€89,95
Lime groen Shakaloha jack met grasgroene en oranje bloemenprint. Dit jack valt tot over de heup en is gevoerd met heerlijke zachte fleece. De jas heeft steekzakken, een sterke rits en een capuchon.
€89,95
Beige met antraciet kleurig Shakaloha jack met speelse details met bloemen en hartjes. Dit jack valt tot over de heup en is gevoerd met eerlijke zachte fleece. De jas heeft steekzakken, een sterke rits en een capuchon.
€69,95
Kort legergroen katoenen jack met lichtgroene speelse details. Het jack is zowel binnen als buiten te dragen en is gevoerd met zachte fleece.
€59,95
Het vest valt tot op de heup en heeft steekzakken en een capuchon en is met ongevoerd.
€59,95
Kort,tot op de heup, bordeaux rood katoenen jack met felrode speelse details waaronder het ohm teken. Het jack is zowel binnen als buiten te dragen en is gevoerd met zachte fleece en heeft een capuchon. Gemaakt in Nepal. 
€59,95
Beige met antraciet kleurig Shakaloha jack met speelse details met bloemen en hartjes. Dit jack valt tot op de heup en is ongevoerd. De jas heeft steekzakken, een sterke rits en een capuchon.
€59,95
Tot op de heup antraciet grijs katoenen jack met beige speelse details waaronder bloemen. Het jack is zowel binnen als buiten te dragen en is ongevoerd en heeft een capuchon. Gemaakt in Nepal.
€59,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x