Verzending & Retourneren

Verzendkosten

   
Nederland Gratis
België Gratis
Luxemburg Gratis
Duitsland € 9,90
UK € 9,90
Oostenrijk € 9,90
Zwitserland € 9,90
Denemarken € 9,90
Frankrijk € 9,90

 

Retourneren

Lekkerevesten.nl accepteert alleen producten retour of voor omwisseling met een ander product indien het teruggestuurde item geen sporen vertoont van gebruik en alle labels en kaartjes origineel zijn. Indien u een product wilt terugsturen dient dit binnen 14 (veertien) dagen na aflevering te geschieden waarbij uzelf voor de verzendkosten zorgdraagt. Betreft de retour een garantie of defect, dan draagt lekkerevesten.nl zorg voor de kosten van verzending van het vervangende product.

 

3 stappen om te retourneren:

 

1. Log in op uw account op www.lekkerevesten.nl. Indien u geen account heeft aangemaakt tijdens uw bestelling dient u alsnog een account aan te maken (rechtsboven in bij "registreren") met het e-mail adres dat u gebruikt heeft bij de bestelling.

2. Ga binnen uw account naar de betreffende order en klik op "bekijken". Hier dient u aantegeven dat u de bestelling wilt retourneren, opdat wij op de hoogte zijn van de terugkomst van uw bestelling. Klik op "artikelen retourneren" en volg de stappen en klik ter afsluiting op "verstuur".

3. Zend in het pakket het ingevulde retourformulier mee. Stuur het pakket naar:

Lekkerevesten.nl Retouren

Herenweg 15

3602AM Maarssen


 

DOWNLOAD HIER:

FORMULIER VOOR RETOURZENDING

ADRESLABEL VOOR OP HET PAKKET

 

Na ontvangst zullen we uw retour in behandeling nemen en wij zullen bij acceptatie van de klacht uiterlijk binnen 7 (zeven) werkdagen zorgdragen voor omwisseling- of restitutie van het aankoopbedrag.

Wij kunnen alleen goederen accepteren via de post, ze kunnen niet persoonlijk worden afgegeven.

Wij adviseren om gebruik te maken van een verzender (bv PostNL) die gebruik maakt van een “tracking systeem” en een verzekering aanbiedt daar de verzender zelf verantwoordelijk is voor het zoekraken van pakketten.

Bij vragen kunt u altijd een ticket aanmaken binnen uw account, deze beantwoorden wij doorgaans binnen 24 uur.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x