Waarom Lekkerevesten.nl?Fleece gevoerde gebreide dames en heren wollen vesten online van Shakaloha online kopen.

Waarom gebreide wollen vesten kopen bij Lekkerevesten.nl?

Wollen vesten voor heren en dames van Shakaloha zijn topkwaliteit vesten uit Nepal. Onze modellen blinken uit in wolkwaliteit, pasvorm,  breikunst en afwerking.

Onze met fleece gevoerde wollen vesten worden lokaal in Nepal gemaakt en worden door onze partners in Nepal onder nette omstandigheden geproduceerd.

Onze producent ontvangt eerlijke prijzen (volgens het zgn. fair-trade principe) voor zijn diensten en er wordt op een passende manier gebruik gemaakt van productiemiddelen, dwz dat aan alle standaardeisen wordt ruimschoots voldaan. Wij zien hier streng op toe omdat wij belangrijk vinden dat de Nepalese werkers goed verzorgd dienen te worden.

Er is in Nepal sowieso weinig kinderarbeid en wij garanderen dat in de fabrieken van onze  Nepalese partners geen kinderen werken. De arbeiders in onze fabrieken werken zeker boven de lokale standaarden die in Nepal gelden.

Wij reizen regelmatig naar Nepal om onze producenten te bezoeken en de werkomstandigheden te controleren.

U kunt bij lekkerevesten.nl wollen vesten en jassen kopen in diverse prijsklassen en uitvoeringen. U kunt bij ons zowel korte als lange dames en heren vesten bij ons bestellen. Onze geliefde kleuren zijn vooral natuurkleuren zoals zwart, wit, bruin, lichtbruin, beige, grijs en antraciet-grijs maar ook de kleurrijke patchwork wollen vesten zijn zeer geliefd.

Comfortabel, kwaliteit, warm, natuur en avontuur staan bij ons hoog in het vaandel. Evenals de beste klantenservice, omdat wij genieten van het plezier wat u als drager van producten heeft.

Natuurlijke materialen zijn fijn en voelen goed om te dragen. Bijna alle vesten en jassen zijn gemaakt van zuiver schapenwol, een eerlijk materiaal dat prachtig wordt verwerkt door de plaatselijke fabrikanten van onze merken in Nepal.

Wij reizen naar bijna alle nationale - en internationale beurzen om persoonlijk op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen op het gebied van wollen vesten en truien en andere wolproducten.

Bij eventuele klachten of omruilen corresponderen we graag persoonlijk met u en doen we alles om u snel te laten genieten van onze fijne producten!

Ik hoop u snel als klant te mogen begroeten!


Shakaloha Owner André Blom
André Blom

Owner / Founder
Lekkerevesten.nl

[email protected]

Skype: andresparke

Tel: +31  (0)20 - 200 9670

Bewaren
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x