Betaalmethoden

Voor het verwerken van de betalingen maken wij gebruik van het systeem van Mollie.

Mollie is een gerenommeerd bedrijf voor regelen het veilig en makkelijk online betalingsverkeer.

Als u een betaling doet via onze webshop wordt u doorgeleid naar het platform van Mollie.

Is uw betaling gelukt, komt u weer terug op www.lekkerevesten.nl met de melding dat uw betaling is gelukt. Ook krijgt u dan automatisch een e-mail van ons.

 

 

Op uw afschrift of in het betalingsscherm kan de naam Shakaloha BV komen te staan, dat klopt, want www.lekkerevesten.nl is eigendom van Shakaloha BV, u betaling komt daarmee goed terecht ten behoeve van uw aankoop in deze webshop.

 

Is mijn online betaling veilig?

Uw online betaling wordt afgehandeld door Payment Service Provider Mollie BV. Mollie BV maakt het online betalen in deze webshop mogelijk door online betaalmethodes als iDEAL en PayPal aan te bieden en Mollie BV zorgt voor de afhandeling van uw transactie. Mollie BV is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van uw online aankopen.

Kijk op de website van Mollie BV voor meer informatie over online betalingen via Mollie BV. https://www.mollie.com/nl/

Betaalmethoden

Bestellen bij Lekkerevesten.nl staat voor snel-, simpel- en vooral veilig betalen. Onze webwinkel is voorzien van diverse veilige betaalmethodes. En veilig houdt in dat niemand uw gegevens kan inzien of kan misbruiken.  Maximale veiligheid dus. 

Lekkerevesten.nl accepteert betalingen met iDEAL, Paypal, Credit Cards, Sofortpay en MisterBlue. Na de bestelling, wordt uw betaling doorgestuurd naar het platform van Mollie, waar uw financiële gegevens in alle veiligheid verwerkt worden via een veilige verbinding. Na de betaling keert u terug naar de Lekkerevesten.nl website. 

U kunt dus met een gerust hart bestellen en betalen. 

iDEAL

Als u bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, Fortis of ING bank, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een pagina waarin u de bank waarbij u online bankiert kunt selecteren. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klikt u op: iDEAL. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen. 

MasterCard, VISA, American Express

Indien u kiest voor een betaling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.

 

Betalingen voor aankopen op www.lekkervesten.nl worden gedaan aan het moederbedrijf Shakaloha BV. Deze naam kan u dus tegenkomen in het betaalscherm of op u bankafschrift.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x